Logo no.boatexistence.com

Hvem er Jon Lindstrom gift med nå?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er Jon Lindstrom gift med nå?
Hvem er Jon Lindstrom gift med nå?

Video: Hvem er Jon Lindstrom gift med nå?

Video: Hvem er Jon Lindstrom gift med nå?
Video: Mom Installs Camera, Sees Why She’s Always Tired 2024, Kan
Anonim

Jon Robert Lindstrom er en amerikansk skuespiller, forfatter, regissør, produsent og musiker. Han er kjent for sin rolle som Kevin Collins på ABC Daytime såpeopera General Hospital og dens spin-off Port Charles.

Hvor lenge har Jon Lindstrom og Cady McClain vært gift?

Du har kjent dem for deres forskjellige roller på forskjellige såpeoperaer, men visste du at disse to; Jon Lindstrom og Cady McClain var lykkelig gift i det virkelige liv? Ja, McClain og Lindstrom har vært gift siden 14. februar 2014.

Var Jon Lindstrom på Baywatch?

Lindstrom har også gjestet hovedrollen i TV-programmer som True Detective, Bosch, NCIS, Blue Bloods, Castle og til og med Baywatch.

Hva skjedde med Cady McClain?

Cady McClain forlater DAYS OF OUR LIVES hvor hun har spilt Jennifer Horton Deveraux siden oktober 2020. Såpen fikk McClain til å tre inn i Jennifers sko da portrætteren Melissa Reeves valgte å bli med familien i Tennesseeog ikke returnere til California under den pågående COVID-19-pandemien.

Hvilken rolle spiller Cady McClain på Days of Our Lives?

Såpeveteranen Cady McClain vant den siste helgen en Daytime Emmy for fremragende gjesteutøver i en dramaserie. Hun fikk det for sin tilbakevendende rolle som Jennifer Horton-Deveraux på NBCs Days of Our Lives.

Anbefalt: