Logo no.boatexistence.com

Er hyoscyamin bra for ibs?

Innholdsfortegnelse:

Er hyoscyamin bra for ibs?
Er hyoscyamin bra for ibs?

Video: Er hyoscyamin bra for ibs?

Video: Er hyoscyamin bra for ibs?
Video: HYOSCYAMINE - - Generic Name , Brand Names, How to use, Precautions, Side Effects 2024, Kan
Anonim

Hyoscyamin brukes til å behandle en rekke mage-/tarmproblemer som kramper og irritabel tarm. Det brukes også til å behandle andre tilstander som blære- og tarmkontrollproblemer, krampesmerter forårsaket av nyrestein og gallestein, og Parkinsons sykdom.

Hvor effektivt er hyoscyamin for IBS?

Hyoscyamine har en gjennomsnittlig vurdering på 8,0 av 10 av tot alt 85 vurderinger for behandling av irritabel tarmsyndrom. 75 % av anmelderne rapporterte en positiv effekt, mens 13 % rapporterte en negativ effekt.

Hjelper hyoscyamin bæsj?

Og antikolinerge og krampeløsende medisiner som hyoscyamin og dicyklomin kan lindre tarmspasmer, men de kan forverre forstoppelse og føre til problemer med vannlating.

Hvor lang tid tar det før hyoscyamin virker?

Respons og effektivitet. Hyoscyamin virker raskt, spesielt de sublinguale eller desintegrerende tablettene som virker i løpet av noen få minutter. Effekten varer i seks til åtte timer (formuleringer med umiddelbar frigjøring) eller tolv timer (formuleringer med utvidet utløsning).

Hjelper hyoscyamin mot oppblåsthet?

Hyoscyamin og fenyltoloksamin er en kombinasjonsmedisin som brukes til å behandle fordøyelsesbesvær (urolig mage, gass, oppblåsthet) og redusere magesyre.

Anbefalt: