Logo no.boatexistence.com

Har into the badlands sesong 5?

Innholdsfortegnelse:

Har into the badlands sesong 5?
Har into the badlands sesong 5?

Video: Har into the badlands sesong 5?

Video: Har into the badlands sesong 5?
Video: Final battle for the badlands [Part 3] | Into the badlands 2024, Kan
Anonim

Yes, serien vil komme over etter den tredje sesongen som ble avsluttet i juni 2018, og fansen måtte vente ganske lenge før det kom noen nyheter om showet er tilbake. I februar 2019 kunngjorde AMC at Into The Badlands vil bli kansellert etter sesong 3.

Is Into the Badlands over?

'Into the Badlands' cancelled The bad: etter at disse 8 episodene sendes, vil det være slutten på showet. Det dårlige er åpenbart mye verre enn det gode, spesielt for alle dere som har støttet med så mye lidenskap de siste tre sesongene. Takk for støtten.

Is there into the badlands sesong 4?

AMC Cancelled Into the Badlands sesong 4 Into the Badlands er en etterkrigsserie som utspiller seg århundrer inn i fremtiden i et føydalsamfunn kjent som Badlands. I februar avslørte AMC at etterkrigsserien ikke ville bli fornyet for en fjerde sesong.

Er det sesong 5 av Into the Badlands?

Ja, serien vil komme over etter den tredje sesongen som ble avsluttet i juni 2018, og fansen måtte vente ganske lenge før det kom noen nyheter om at serien kom tilbake. I februar 2019 kunngjorde AMC at Into The Badlands' vil bli kansellert etter sesongen 3.

Tilgir MK solfylte?

M. K., som en gang hadde interessante vennskap med både Tilda (Ally Ioannides) og Sunny, reparerte aldri de ødelagte forholdene. … M. K.

Anbefalt: