Logo no.boatexistence.com

Har Korea bedt Vietnam om unnskyldning?

Innholdsfortegnelse:

Har Korea bedt Vietnam om unnskyldning?
Har Korea bedt Vietnam om unnskyldning?

Video: Har Korea bedt Vietnam om unnskyldning?

Video: Har Korea bedt Vietnam om unnskyldning?
Video: Who is the real Korea? 2024, Kan
Anonim

I 2017 ba Moon Jae-in vagt om unnskyldning til Vietnam, selv om problemet ble minimert av vietnamesiske medier og sørkoreanske medier siden det ikke ble sett på som en offisiell unnskyldning, og sørkoreanske sivile grupper og enkeltpersoner har også tatt en proaktiv innsats for forsoning.

Hva gjorde koreanerne med Vietnam?

Tot alt, mellom 1965 og 1973, kjempet 312, 853 sørkoreanske soldater i Vietnam; I følge koreanske kilder drepte de 41 400 nordvietnamesiske hærsoldater og 5 000 sivile.

Hvilken er bedre Vietnam eller Sør-Korea?

Sør-Korea er ganske dyrt sammenlignet med de lave reiseprisene i Vietnam. De totale levekostnadene i den moderne, utviklede nasjonen Sør-Korea er for det meste ansvarlig for de generelle høyere prisene, og etterlater Vietnam til å være et mye rimeligere reisemål.… Det siste tiåret har turismen økt i Vietnam.

Hva er forskjellen mellom Vietnam og Korea?

Korea var en kort krig og Vietnam var en lang krig. Korea var lik WW2 når det gjelder kamper. Vietnam var mer en geriljakrig.

Liker Vietnam på Korea?

Som man kan se, til tross for at de er tusenvis av mil fra hverandre, har de to landene en overraskende mengde likheter – historisk, kulturelt og ment alt. Hvis du ser etter en livsendrende opplevelse i et asiatisk land, er Vietnam og Sør-Korea bare for det.

Anbefalt: