Logo no.boatexistence.com

Vil matskafferi akseptere utgått mat?

Innholdsfortegnelse:

Vil matskafferi akseptere utgått mat?
Vil matskafferi akseptere utgått mat?

Video: Vil matskafferi akseptere utgått mat?

Video: Vil matskafferi akseptere utgått mat?
Video: Русская озвучка! Ферит вынужден жениться на Пелин! Зимородок. Турецкий сериал. новый сериал. 2024, Kan
Anonim

«Utløpt» mat kan doneres. Vi måtte si det fordi ikke alle vet det. Matvarer som har passert "best før"-datoene, godtas og blir verdsatt på matdonasjonsstasjoner og matbanker over hele landet.

Kan du gi utdatert mat til en matbank?

Bedrifter som donerer til matbanker

Matbedrifter kan omfordele mat utover best-før-datoene. Når bedrifter donerer til matbanker, bør de foreta vurderinger av om produkter som er over best før-datoene kan omfordeles.

Hvorfor gir matbanker deg utgått mat?

It beskytter givere mot ansvar når de donerer til ideelle organisasjoner og beskytter givere mot sivilt og strafferettslig ansvar dersom produktet donert i god tro skade den trengende mottakeren.

Hva kan du ikke donere til en matbank?

Hva kan du donere til en matbank? Det viktigste å huske på er at det du gir kan lagres en stund før det går til de som trenger det. Unngå ting som fersk frukt og grønnsaker, fisk, kjøtt og meieriprodukter, siden det kan gå dårlig og matbanken neppe godtar det.

Hvordan kaster du utløpt hermetikk?

Det beste alternativet er å åpne boksene eller flaskene, helle innholdet i kompostbeholderen, rengjøre beholderne og legge dem i resirkuleringsbingen. Du vil aldri kaste uåpnede bokser med utgåtte matvarer i søpla.

Anbefalt: