Logo no.boatexistence.com

Fjerning av hemorroider hjemme?

Innholdsfortegnelse:

Fjerning av hemorroider hjemme?
Fjerning av hemorroider hjemme?

Video: Fjerning av hemorroider hjemme?

Video: Fjerning av hemorroider hjemme?
Video: KAК ВЫЛEЧИТЬ ГEМOPPOЙ. Лечение геморроя в домашних условиях 2024, Kan
Anonim

Å fjerne en hudmerke hjemme anbefales norm alt ikke, på grunn av risiko for blødninger og mulig infeksjon. Svært små merker kan imidlertid fjernes ved å binde tanntråd eller tynn bomullstråd rundt bunnen av merkelappen for å kutte sirkulasjonen til merkelappen.

Hvordan krymper du en hemoroidehudmerke hjemme?

Bløtlegg en bomullspinne i eplecidereddik, og legg deretter bomullspinnen over hudlappen. Pakk delen inn i en bandasje i 15 til 30 minutter, og vask deretter huden. Gjenta daglig i et par uker. Syrligheten i eplecidereddik bryter ned vevet som omgir hudmerket, og får det til å falle av.

Forsvinner hudmerker fra hemoroider?

Anus er et tett holdt område og huden som dekker en hemoroide har en tendens til å forbli strukket ut etter at hemoroiden er borte Hudmerker er smertefrie, små og nesten "klemt opp"” hudstykker. Selv om de kan være plagsomme, er hudmerker ufarlige og behandles sjelden.

Hvordan blir du kvitt ytre hemorroidehudmerker?

Fjerning av anal hudmerke er vanligvis en prosedyre på kontoret Hudmerker er på utsiden av anus, noe som betyr at legen din enkelt kan få tilgang til og fjerne dem. Et sykehusbesøk er sjelden nødvendig. For prosedyren vil legen din injisere en bedøvende medisin rundt hudmerket for å redusere eventuelle smerter.

Forsvinner utvendige hemoroider?

Eksterne hemoroider vil vanligvis gå over av seg selv. Å ta skritt for å redusere forekomsten av forstoppelse og unngå belastning med avføring kan hjelpe en person med å redusere sannsynligheten for å utvikle alle typer hemoroider.

Anbefalt: