Logo no.boatexistence.com

Hvilken spedbarnsbunting er best?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken spedbarnsbunting er best?
Hvilken spedbarnsbunting er best?

Video: Hvilken spedbarnsbunting er best?

Video: Hvilken spedbarnsbunting er best?
Video: 🇳🇴 Hvilken / hvilket / hvilke 🌱😀 2024, Kan
Anonim

Beste overall baby-snødress: Patagonia Infant Hi-Loft Down Sweater Bunting Beste baby-snødress for større babyer: Columbia Infant Snuggly Bunny Bunting. Beste lettvektssnødress for baby: Carter's hette sherpavogn. Beste baby-snødress for kaldere klima: Obermeyer Kleine Bunting.

Trenger en nyfødt en bunting?

En lue er fortsatt nødvendig for utvendig, selv i en bærer. For de virkelig kalde vinterdagene er det best å begrense babyens tid ute. Når du går ut, må du legge baby i lag, vanligvis med en bomullsskjorte og bukser, etterfulgt av en snødrakt eller bunting.

Er babybuntings trygge?

Den største faren forbundet med en spedbarnspose er risikoen for at stoffet dekker babyens ansikt og forårsaker kvelning. Bunting-posene er en risiko fordi de er laget av så tykt stoff at babyen din ikke ville være i stand til å få nok oksygen hvis materialet f alt over nesen og munnen hennes.

Hva er en bunting bag for?

Bunting-poser brukes som en måte å holde babyen varm mens du tar bilturer om vinteren. De kan brukes med bilsetet, med spor for stropper for å forankre buntingen til setet. Andre, mer moderne bukseposer brukes til å svøpe baby under søvn.

Trenger babyen min en snowsuit?

Hvis du skal være ute i lange perioder i veldig kaldt klima, kan babyen din kanskje trenge en veldig tykk, varm frakk eller snødrakt. For de fleste klimaer, og for raske turer inn og ut av kulden, vil en tynnere babyfrakk duge.

Anbefalt: