Logo no.boatexistence.com

Hvordan forbedre min bevisste kontakt med Gud?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan forbedre min bevisste kontakt med Gud?
Hvordan forbedre min bevisste kontakt med Gud?

Video: Hvordan forbedre min bevisste kontakt med Gud?

Video: Hvordan forbedre min bevisste kontakt med Gud?
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Kan
Anonim

“ Søkte gjennom bønn og meditasjon for å forbedre vår bevisste kontakt med Gud slik vi forsto ham, og ber bare om kunnskap om hans vilje for oss og kraften til å gjennomføre det.” «Opplysningsprosessen er vanligvis langsom. Men til syvende og sist gir søket vårt alltid et funn.

Hva betyr det å forbedre din bevisste kontakt med Gud?

Og jo mer jeg søker kjærligheten og skjønnheten til Guds nåde i menneskene rundt meg, jo mer bevisst blir jeg på Guds nærvær i verden. …

Hvordan får jeg kontakt med Gud?

For å føle deg nærmere Gud, prøv å åpne bønnen din ved å henvende deg direkte til ham. Bruk et navn som føles personlig for deg samtidig som du er tro mot din tro, som "Far", "Herre", "Jehova", eller "Allah. "

Hva er AA 11. trinns bønnen?

ellevte trinns bønn

Åpen og fri for forvirringen i dagliglivet. Frihet fra egenvilje, rasjonalisering og ønsketenkning. Jeg ber om veiledning av riktig tankegang og positiv handling. Din vilje, høyere kraft, ikke min, skje.

Hva er de åndelige prinsippene for trinn 11?

“I trinn elleve lærte vi prinsippet om åndelig bevissthet da vi vendte oppmerksomheten mot praksisen med bønn og meditasjon. Vi praktiserer dette prinsippet ved å søke en bevissthet om Guds nærvær i alle våre saker, og ved å fortsette å pleie vår åndelige følsomhet gjennom bønn og meditasjon.»

Anbefalt: