Logo no.boatexistence.com

Vil frivillighet hjelpe meg å få jobb?

Innholdsfortegnelse:

Vil frivillighet hjelpe meg å få jobb?
Vil frivillighet hjelpe meg å få jobb?

Video: Vil frivillighet hjelpe meg å få jobb?

Video: Vil frivillighet hjelpe meg å få jobb?
Video: Volunteering: A Secret Weapon To Get Some Jobs 2024, Kan
Anonim

Frivillig arbeid hjelper ikke bare favorittorganisasjonen din – det er også en fin måte å bygge ferdigheter og kanskje til og med finne din neste jobb. … frivillige har en 27 % høyere sannsynlighet for å finne en jobb etter å ha vært uten jobb enn ikke-frivillige. frivillige uten videregående vitnemål har 51 % høyere sannsynlighet for å finne arbeid.

Hvordan kan frivillig arbeid hjelpe deg med å få jobb?

Frivillighet gir deg erfaring

Din frivillighetserfaring viser at du kan komme overens med andre, forplikte deg og at du har holdningene og ferdighetene arbeidsgiverne ønsker hos en potensiell ansatt. Arbeidsgivere vil også kunne se at du kan administrere tiden din og fullføre oppgavene dine.

Gjør frivillig arbeid deg mer arbeidsdyktig?

Frivillighet hadde en marginal positiv innvirkning på arbeidsevnen for noen mennesker, men bare de personene hvis motiv for frivillig arbeid var sysselsettingsrelatert. Faktisk hadde frivillige generelt en tendens til å ha lengre arbeidsledighet enn ikke-frivillige (McKay et al., 1999).

Er frivillig arbeid bra for karrieren?

Når du allerede jobber, kan frivillig arbeid også fremme karrieren din Det kan hjelpe deg å styrke ferdighetene du allerede lærer på jobben, utvikle nye ferdigheter og muligheter, og gi du en annen arena for å bygge lederegenskaper. … Kanskje det kan føre til kontakt med en sosial entreprenør på et fremtidig prosjekt.

Ser frivillighet bra ut på CV?

Noen studier har vist at søkere som engasjerer seg i frivillig arbeid har en tredjedel større sjanse for å bli ansatt, og det er fordi hele 80 % til 90 % av ledere i et Deloitte-undersøkelsen sa at de ønsker å se frivillig arbeid oppført på CV-er.

Anbefalt: