Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er anis bra for deg?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er anis bra for deg?
Hvorfor er anis bra for deg?

Video: Hvorfor er anis bra for deg?

Video: Hvorfor er anis bra for deg?
Video: Агрогороскоп с 28 по 31 октября 2021 года 2024, Kan
Anonim

Anisfrø er en kraftig plante som er rik på mange næringsstoffer og kan skilte med en lang rekke helsemessige fordeler. Den har anti-sopp-, antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper og kan bekjempe magesår, holde blodsukkernivået i sjakk og redusere symptomer på depresjon og overgangsalder.

Hvorfor er anis dårlig for deg?

Anis kan ha østrogenlignende effekter, så det er en viss bekymring for at bruk av anistilskudd kan være potensielt skadelig for personer med hormonsensitive tilstander, for eksempel hormonavhengige kreft (brystkreft, livmorkreft, eggstokkreft), endometriose og myomer i livmoren.

Er anis bra for magen din?

Anis også hjelper med å forbedre fordøyelsen, lindre kramper og redusere kvalme. Inntak av stjerneaniste etter måltider hjelper til med å behandle fordøyelsessykdommer som oppblåsthet, gass, fordøyelsesbesvær og forstoppelse.

Hjelper anis deg å sove?

De antibakterielle og soppdrepende egenskapene til stjerneanis er nyttige i behandlingen av astma, bronkitt og tørrhoste. Av denne grunn inneholder noen hosteblandinger stjerneanisekstrakt. Stjerneanis kan også brukes som for sine beroligende egenskaper for å sikre en god søvn.

Er anis bra for vekttap?

Ja, det stemmer! Den har mange viktige næringsstoffer som gjør den til et viktig krydder for å øke vekttap. Fennikelfrø er en rik kilde til fiber, antioksidanter og mineraler, som alle er viktige for å forbrenne fett og støtte god helse. Det er også en ayurvedisk favoritt, og brukes i en rekke blandinger.

Anbefalt: