Logo no.boatexistence.com

Kan kpop-idoler date fans?

Innholdsfortegnelse:

Kan kpop-idoler date fans?
Kan kpop-idoler date fans?

Video: Kan kpop-idoler date fans?

Video: Kan kpop-idoler date fans?
Video: KPOP Idols Who Dated Their Fans 2024, Kan
Anonim

Kan K-pop-idoler ha relasjoner med fansen deres? Det er ikke lenger sjokkerende å vite at noen kjendiser dater andre idoler. … Det er, etter sigende, "stort sett mislikt" i fan- og idolmiljøene. Likevel bemerket Shinwoo at K-Pop-stjerner er «mennesker også», og la til at de kan finne sin ideelle type blant fans.

Kan et idol date en fan?

Jeg personlig tror det ville være ekstremt sjeldent at et idol dater en fan eller normal person. De kan være i kontakt med andre idoler, skuespillerinner, modeller, dansere osv. lettere, så de har mange alternativer. Idols dating livet er ikke min sak, jeg ville bare lese andre synspunkter.

Kan kpop-idoler samhandle med fans?

Det er forskjellig fra de fleste vestlige artister ved at de ikke har så mange fanmøter, livestreams eller svarer på fankommentarer på SNS (sosiale nettverkssider) som koreanske popidoler. Dette skaper et bånd mellom idolene og fansen fordi interaksjonene er rikere

Har BTS lov til å date fans?

Så, kort sagt, medlemmene av BTS har sannsynligvis ikke lov til å date offentlig som en del av kontraktene sine – selv om det ikke har vært noen offisiell bekreftelse på at kontraktene deres inkluderer «no-dating-allowed»-klausul.

Tillater Bighit dating?

Tradisjonelt sett fikk ikke K-Pop-idoler date Big Hit Entertainment-artister har ofte vært vokale om reglene de forventes å følge. Før BTS debuterte, ga de ut en sang k alt … Men verken medlemmene eller selskapet har noen gang åpenlyst gitt noen uttalelse om BTS er forbudt å date.

Anbefalt: