Logo no.boatexistence.com

Hvor bør en øvingsmiddag holdes?

Innholdsfortegnelse:

Hvor bør en øvingsmiddag holdes?
Hvor bør en øvingsmiddag holdes?

Video: Hvor bør en øvingsmiddag holdes?

Video: Hvor bør en øvingsmiddag holdes?
Video: Road Trip Winnipeg Manitoba to Saskatoon Saskatchewan | Delta Bessborough Downtown | Life in Canada 2024, Juli
Anonim

Hvor skal øvingsmiddagen holdes? Nærhet er nøkkelen. Mål å ha øvingsmiddagsfeiringen innenfor 20 eller så miles fra hotellet der gjestene dine bor og/eller i nærheten av stedet der seremonien finner sted.

Hvor holdes det vanligvis øvingsmiddager?

I de fleste tilfeller følger middagen etter øvelsen, eller den siste gjennomgangen, på et hus for tilbedelse eller bryllupsstedet Det gir par en tid til å være vertskap for en privat feiring til ære for bryllupsfesten deres, foreldre og andre nærmeste familiemedlemmer og venner, fortsetter Melvin.

Hvem bestemmer hvor bryllupsprøvemiddagen holdes?

Vertene. Tradisjonelt er brudgommens foreldre vertene for øvingsmiddagen, siden brudens familie vanligvis betaler for bryllupet. Men gitt de mer avslappede standardene i moderne tid, kan andre slektninger, nære venner eller til og med paret selv planlegge og betale for arrangementet.

Hvor lang skal en øvingsmiddag være?

De fleste øvingsmiddager varer to til tre timer i tillegg. Gi gjestene dine minst 30 minutter til 1 time på å reise mellom øvingslokalet for bryllupet og øvingsmiddagslokalet, hvis de er forskjellige steder.

Hva forventes på en øvingsmiddag?

Vanligvis vil vertene for arrangementet sette i gang, etterfulgt av brudgommen som skåler for bruden sin og familien hennes. Dere kan også stå opp sammen og tilby en mer personlig skål til familiene og bryllupsfesten på dette tidspunktet.

Anbefalt: