Logo no.boatexistence.com

Har lirefuglen sin egen lyd?

Innholdsfortegnelse:

Har lirefuglen sin egen lyd?
Har lirefuglen sin egen lyd?

Video: Har lirefuglen sin egen lyd?

Video: Har lirefuglen sin egen lyd?
Video: Rolls Royce 2024, Kan
Anonim

Og, ja, fuglen har sine egne lyder Tranging, klikking, saks-sliping, dunking, surring, "blick"-ing, galopperende - disse støyende eller metalliske lyder er lirefuglenes egne og ikke mimikk, sier Hollis Taylor, postdoktor ved University of Technology i Sydney.

Kan en lirefugl snakke?

Kjæledyrfugler kan læres til å snakke av eierne ved å etterligne stemmen deres. … Etterligning av menneskelig tale er ikke begrenset til fugler i fangenskap. Ville australske skjær, lyrefugler og bowerbirds som samhandler med mennesker, men som forblir frie, kan fortsatt etterligne menneskelig tale.

Kan lirefugler etterligne menneskestemmer?

Lyrefuglen er i stand til å imitere nesten hvilken som helst lydLyrefugler er tatt opp som etterligner menneskelige lyder som en kvernfløyte, en tverrsag, motorsager, bilmotorer og bilalarmer, brannalarmer, rifleskudd, kameralukkere, hunder som bjeffer, gråtende babyer, musikk, mobiltelefonringetoner, og til og med den menneskelige stemmen.

Synger kvinnelige lirefugler?

I motsetning til hva mange tror, synger og etterligner kvinnelige lirefugler også, og hva de velger å etterligne er forskjellig fra hanner.

Kan en lirefugl imitere en motorsag?

David Attenborough ser på mens den fantastiske lyrefuglen i det sørøstlige Australia lokker kvinner ved å kopiere lydene rundt ham – inkludert lydene fra motorsager og kameralukkere!

Anbefalt: