Logo no.boatexistence.com

Hvordan gjøre flytende honning som krystalliserer?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan gjøre flytende honning som krystalliserer?
Hvordan gjøre flytende honning som krystalliserer?

Video: Hvordan gjøre flytende honning som krystalliserer?

Video: Hvordan gjøre flytende honning som krystalliserer?
Video: how to FIX crystallized honey (decrystallize) without damaging enzymes 2024, Juli
Anonim

Hvis honningen din krystalliserer, plasser ganske enkelt honningkrukken i varmt vann og rør til krystallene er oppløst Eller plasser honningen i en mikrobølgeovnsikker beholder med lokket av og mikrobølgeovn, rør hvert 30. sekund, til krystallene er oppløst. Vær forsiktig så du ikke koker eller svir honningen.

Hvordan gjør du krystallisert honning rennende igjen?

Det er ganske enkelt å gjøre honningen tilbake til en jevn væske igjen ved å varme den. Den beste måten å gjøre dette på er å legge honningen i en bolle med varmt vann og sakte la den varmes opp.

Kan du myke opp krystallisert honning?

Krystallisert honning er like spiselig og deilig som flytende honning, men hvis du ikke liker teksturen til krystallisert honning, er det ganske enkelt å myke honning ved å tilsette varme. Oppvarming av honning vil gjøre krystallisert honning flytende.

Kan du fikse honning etter at den har krystallisert seg?

Vi har funnet ut at vi kan rydde opp i en krukke med krystallisert honning ved å legge den åpnede krukken i en kjele med 1 tomme vann, varme opp vannet (og honningen) forsiktig over lav varme, og deretter overføre nå- glatt honning til en ren krukke - men det er aldri en varig løsning.

Hvordan mykner og dekrystalliserer du honning?

Min favorittmåte å dekrystallisere honning på er å koke vann i tekjelen, og deretter plassere krukken eller beholderen med honning i en stor bolle eller gryte og hell det varme vannet rundt den. La det trekke i flere minutter til honningen er myknet og flytende igjen.

Anbefalt: