Logo no.boatexistence.com

Hva er loven om overhengende greiner?

Innholdsfortegnelse:

Hva er loven om overhengende greiner?
Hva er loven om overhengende greiner?

Video: Hva er loven om overhengende greiner?

Video: Hva er loven om overhengende greiner?
Video: Cutting Overhanging Branches 2024, Kan
Anonim

Hvis naboens tregrener henger over hagen min, kan jeg trimme dem? … I henhold til loven du har rett til å trimme greiner og lemmer som strekker seg forbi eiendomsgrensen Loven tillater imidlertid kun treklipping og trekapping opp til eiendomsgrensen. Du kan ikke gå inn på naboens eiendom eller ødelegge treet.

Er det mitt ansvar å kutte overhengende tregrener?

I henhold til vanlig lov kan en person kutte en hvilken som helst gren (eller rot) fra en nabos tre som henger over eller går inn på eiendommen deres. … du må ikke gå inn på landet der trærne vokser. greiner eller røtter må ikke kuttes tilbake utover grensen i påvente av at de skal henge utover.

Kan jeg be naboen min om å klippe overhengende grener?

Naboen din kan klippe alle grener som henger over hagen deres så lenge de bare fjerner bitene på siden av grensen Hvis de vil at du skal kutte treet ditt eller hekk bare fordi de ikke liker hvordan det ser ut, er det opp til deg om du gjør jobben.

Kan jeg kaste naboens grener tilbake?

Selv om trestammen er på naboens eiendom, har du ansvaret for å kutte grener som strekker seg inn på eiendomslinjen din. … Du kan kutte ned hva som helst opp til din eiendomsgrense Du må imidlertid passe på at vedlikehold du utfører på grenene ikke skader resten av treet.

Kan en nabo kaste stiklinger over gjerdet?

Selv om det er tillatt å klippe grener som henger inn i hagen din opp til eiendomsgrensen, tilhører de fortsatt naboen, og det samme gjør all frukt eller blomster på dem. Som sådan har naboen din juridisk rett til å kreve dem tilbake.

Anbefalt: