Logo no.boatexistence.com

Kan en 13-åring gå på treningsstudio?

Innholdsfortegnelse:

Kan en 13-åring gå på treningsstudio?
Kan en 13-åring gå på treningsstudio?

Video: Kan en 13-åring gå på treningsstudio?

Video: Kan en 13-åring gå på treningsstudio?
Video: Teens And The Gym 2024, Juli
Anonim

Barn 13 år og oppover kan bruke styrke- og kondisjonsrommet uten en voksen, men må likevel sørge for å gå gjennom en orientering. Treningssentre – Barn under 10 år kan bruke treningssentrene sammen med en forelder.

Bør en 13-åring gå på treningsstudio?

Leger anbefaler at tenåringer i alderen 13 til 18 år får minst én time moderat til kraftig fysisk aktivitet de fleste dagene iuken. 2 Minimumsmengden bør være 30 minutter tre ganger i uken. Ikke alle tenåringer oppfyller det ideelle beløpet, men hvis tenåringen din kan få 30 til 60 minutter om dagen tre eller fire dager i uken, er det en start.

Er det dårlig for en 13-åring å trene?

Faktisk uttaler American College of Sports Medicine at et barn trygt kan delta i vekttrening så lenge de er modne nok til å følge instruksjonene. Selv om de kanskje ikke ser signifikante forbedringer i muskelmasse, vil 13 år gamle gutter utvikle styrke og utholdenhet

Kan en 13-åring gå til Anytime Fitness?

Anytime Fitness: Alder 13 ledsaget av et voksent medlem.

Kan 13-åringer løfte vekter?

Barn kan trygt løfte vekter i voksenstørrelse, så lenge vekten er lett nok I de fleste tilfeller er ett eller to sett med 12 til 15 repetisjoner nok. Motstand trenger ikke komme fra vekter. Motstandsslanger og kroppsvektøvelser, som pushups, er andre effektive alternativer.

Anbefalt: