Logo no.boatexistence.com

Er du alumni eller alumnus?

Innholdsfortegnelse:

Er du alumni eller alumnus?
Er du alumni eller alumnus?

Video: Er du alumni eller alumnus?

Video: Er du alumni eller alumnus?
Video: (G)I-DLE Soojin Bullying Controversy: What REALLY Happened? 2024, Kan
Anonim

Alumni er flertallssubstantivet for en gruppe mannlige kandidater eller mannlige og kvinnelige kandidater. En alumnus er én mannlig utdannet. En alumna er en kvinnelig utdannet. Og for en gruppe kvinnelige kandidater, kan du bruke flertallet alumnae.

Sier jeg alumni eller alumnus?

“Alumnus” – på latin et maskulint substantiv – refererer til en mannlig utdannet eller tidligere student. flertall er «alumni». “Alumna” – på latin et feminint substantiv – refererer til du gjettet det en kvinnelig utdannet eller tidligere student. Flertall er «alumnae».

Hva kvalifiserer deg som alumni?

En alumnus eller alumna er en tidligere student og oftest utdannet ved en utdanningsinstitusjon (skole, høyskole, universitet)I følge United States Department of Education brukes begrepet alumner i forbindelse med enten kvinnelige høyskoler eller en kvinnelig gruppe studenter.

Er du alumn?

Til sammen er du og alle du ble uteksaminert med fra institusjonen din alumni Alumni er den latinske flertallsformen av et ord som opprinnelig betydde fostersønn eller elev. Alle som ble uteksaminert fra skolen din er tidligere elever eller «fostersønner» (eller datter) ved den institusjonen.

Hvordan sier du at jeg er alumni ved et universitet?

Tiggerbrevene fra Universitetet omtaler oss som Graduates. Jeg ser at ordboken kjenner til alumnus (flertall alumni) og alumna (flertall alumnae) - og alum, et ikke-kjønnsspesifikt amerikansk språklig alternativ til alumnus/alumna.

Anbefalt: