Logo no.boatexistence.com

Hvor mange kjøttspisere i verden?

Innholdsfortegnelse:

Hvor mange kjøttspisere i verden?
Hvor mange kjøttspisere i verden?

Video: Hvor mange kjøttspisere i verden?

Video: Hvor mange kjøttspisere i verden?
Video: VEGANS vs MEAT EATERS - Who Will Live Longer? Food / Diet Comparison 2024, Kan
Anonim

I gjennomsnitt sa 86 prosent av personer som ble spurt for Statista Global Consumer Survey i 39 land at kostholdet deres inneholdt kjøtt – og understreket at til tross for trenden rundt kjøtterstatninger og plante- baserte produkter, er å spise kjøtt fortsatt normen nesten over alt i verden.

Hvor mange mennesker i verden spiser kjøtt?

Tonn kjøtt spist

Glob alt forbruker vi 346,14 millioner tonn kjøtt hvert år (2018). I 2030 vil dette tallet være 453 millioner – en økning på 44 prosent. Anslagene for verdens kjøttetterspørsel er imidlertid usikre, og varierer fra 375 til 570 millioner tonn innen 2050, det vil si en økning på 70–160 prosent sammenlignet med 2000.

Hvilken prosentandel av verden spiser ikke kjøtt?

Rundt 1 % av voksne identifiserer seg selv som vegetarianere og rapporterer at de aldri spiser kjøtt. Det ser ut til at denne prosentandelen ikke har endret seg vesentlig siden midten av 1990-tallet (se Undersøkelser om både egenidentitet og forbruk).

Hvilken prosentandel av verden er vegetarianer 2020?

10% av verdens befolkning følger en slags vegetarisk diett. USA utgjør 2,2 % av den totale vegetarianerbefolkningen.

Hvor mye av verdens befolkning er vegetarianer?

En fersk studie utført i tredje kvartal i år avslører at tot alt 11% av globale forbrukere er vegetarianere, 20% er flexitarianere og 3% identifiserer seg som veganere, noe som betyr at en tredjedel av forbrukere over hele verden følger en diett som er basert på moderering eller eliminering av animalske produkter.

Anbefalt: