Logo no.boatexistence.com

Er amentum et godt selskap å jobbe for?

Innholdsfortegnelse:

Er amentum et godt selskap å jobbe for?
Er amentum et godt selskap å jobbe for?

Video: Er amentum et godt selskap å jobbe for?

Video: Er amentum et godt selskap å jobbe for?
Video: Security Cleared Jobs: Who's Hiring & How – Brian Heffernan, Amentum 2024, Kan
Anonim

Amentum er et bra sted å jobbe. Samfunnet og menneskene er snille og vennlige. Den eneste ulempen er at jobben er veldig lære på egen hånd. Det er folk som kan hjelpe deg, men hvis du leter etter mentorskap, er ikke dette stedet for deg.

Hvor mye tjener Amentum-ansatte?

Hvor mye betaler Amentum? Gjennomsnittlig Amentum-lønn varierer fra omtrent $93,207 per år for en systemadministrator til $171,868 per år for en programleder. Gjennomsnittlig Amentum-timelønn varierer fra omtrent $31 per time for en Access Kontrollspesialist til $43 per time for en flymekaniker.

Tilbyr Amentum helseforsikring?

De mest populære fordelene hos Amentum inkluderer 401K Plan, He alth Insurance and Dental Insurance. Hvis du vil se en fullstendig liste over fordeler og fordeler hos Amentum oppført etter kategorier, gå til fordelssiden deres.

Er kind et godt selskap å jobbe for?

Morsomt sted å arbeid KIND var et flott selskap å jobbe for. Menneskene der er fantastiske og veldig morsomme å jobbe for. De gjorde arbeidet spennende og var veldig flinke til å oppmuntre og prøve å holde deg i organisasjonen.

Er troverdig et godt selskap å jobbe for?

Fin plass å jobbe

Bedriften er fremover tenker hele tiden utvikling og jobber med nye prosesser for å gjøre prosessen smidigere. De ansatte er lette å omgås. Ledelsen består av morsomme omgjengelige mennesker med en god visjon om hvor selskapet skal.

Anbefalt: