Logo no.boatexistence.com

Hvor tjener øyeleger mest penger?

Innholdsfortegnelse:

Hvor tjener øyeleger mest penger?
Hvor tjener øyeleger mest penger?

Video: Hvor tjener øyeleger mest penger?

Video: Hvor tjener øyeleger mest penger?
Video: Den Som Tjener Mest Penger i GTA 5... Vinner 1 000kr 2024, Kan
Anonim

Det viser seg at medianlønnen for de høyeste 10 % av øyeleger i Amerika er $385 000. Medisin og medisinsk assistanse er de vanligste hovedfagene for personer med jobb som øyeleger. Vi fant ut at Nebraska er den beste staten for øyelegejobber, mens New Jersey er den verste.

Tjener øyeleger mye penger?

Oyeleger tjener gjennomsnittlig $357 000 i året, ifølge Medscape Ophthalmologist Compensation Report fra 2018. Lønnen for selvstendig næringsdrivende øyeleger er $429 000, høyere enn lønnen for de som jobber for andre enheter, som er et gjennomsnitt på $256 000.

Er øyeleger rike?

De fleste øyeleger anser seg selv som øvre middelklasse, ikke rik, men igjen, offentligheten og de som representerer offentligheten i regjeringen kategoriserer deg som blant "de rike" hvis du er tjener mer enn $250 000 per år.

Kan en øyelege tjene millioner?

Opthamology er et av disse feltene der potensialet er der for å tjene millioner av dollar per år Likevel er disse hovedsakelig unntaket enn regelen, og de fleste av disse øyeeplene (aka optamologer)) har en "inn". Landsgjennomsnittet svever nær 300K, noe som varierer mye basert på geografisk område og type praksis.

Hvilket land er best for oftalmologi?

Tsjekkia er en av verdens ledende innen øyekirurgi. Det er flere grunner til det som høy standard, lavere priser men også lang historie med øyeoperasjoner og linser. En annen årsak er mengden prosedyrer som utføres hvert år som gradvis øker.

Anbefalt: