Logo no.boatexistence.com

Hvor går jumbojetfly for å dø?

Innholdsfortegnelse:

Hvor går jumbojetfly for å dø?
Hvor går jumbojetfly for å dø?

Video: Hvor går jumbojetfly for å dø?

Video: Hvor går jumbojetfly for å dø?
Video: Why Airlines Are Bringing Back Jumbo Jets (Sort Of) 2024, Kan
Anonim

The great aviation graveyard: Nye flybilder viser hundrevis av fly som er igjen for å dø over de amerikanske ørkenene. "Boneyards" i Arizona, California og New Mexico er hjemsted for hundrevis av pensjonerte kommersielle og militære fly som er lagret i tørre ørkenforhold for å forhindre at de blir rustne.

Hva skjer med gamle jumbojetfly?

Ofte demonteres de og delene deres selges videre til skrot eller resirkulering Mesteparten av verdien ligger i motorene. Mange er også strippet ut da de har verdifullt interiør. I noen tilfeller kjøper privatpersoner og gründere gamle flyselskaper for å gjøre dem om til hoteller, restauranter og turistattraksjoner.

Hvor går fly når de dør?

Major Airplane Boneyards Around the World Enorme flåter av overskuddsfly er lagret i boneyards i USA, men også rundt om i verden i England, Australia, Spania, Frankrike, Russland og andre steder.

Hvor går kommersielle fly for å dø?

The Pinal Airpark ligger i Marana, Arizona, like nordvest for Tucson. Den fungerer som en "boneyard" for sivile kommersielle fly, så vel som et sted for lagring og rekonfigurering av fly.

Hva gjør de med gamle jetfly?

Hvis det ikke er noen kjøper for et fly, vil det vanligvis gå til et flyopphuggeri (ofte k alt en flykirkegård eller boneyard). Dette kan være et kortsiktig lagrings alternativ inntil en kjøper er funnet eller markedet forbedres. Eller det kan være for umiddelbar eller langsommere nedbryting og resirkulering av delene.

Anbefalt: