Logo no.boatexistence.com

Skal jeg kjøpe mtnb-aksjer?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg kjøpe mtnb-aksjer?
Skal jeg kjøpe mtnb-aksjer?

Video: Skal jeg kjøpe mtnb-aksjer?

Video: Skal jeg kjøpe mtnb-aksjer?
Video: Utbytteaksjer som investeringsstrategi 2024, Kan
Anonim

Det er for øyeblikket 1 hold-vurdering og 3 kjøpsvurderinger for aksjen. Konsensus blant Wall Street-analytikere er at investorer bør " kjøpe" Matinas BioPharma-aksje.

Er MTNB-aksjer et godt kjøp?

De økonomiske helse- og vekstutsiktene til MTNB viser potensialet til å underprestere markedet. Den har for øyeblikket en vekstscore på C. Nylige prisendringer og revisjoner av inntektsestimater indikerer at dette ikke ville være en god aksje for momentum-investorer med en momentumscore på F.

Hva gjør Matinas BioPharma?

Matinas BioPharma Holdings, Inc. er et biofarmasøytisk selskap som er fokusert på forbedre den intracellulære leveringen av terapeutika gjennom sin paradigmeendrende lipid nanokrystall (LNC) leveringsplattform.

Hva er Lypdiso?

Vi utnytter nesten 40 års forskning innen omega-3-terapi, og har utviklet LYPDISO – et proprietært reseptbelagt legemiddel … Det er det eneste farmasøytiske omega-3-produktet som er spesielt utviklet for å behandle dyslipidemi – tilstander relatert til forhøyede lipider i blodet (kolesterol og triglyserider).

Er TherapeuticsMD et kjøp?

TherapeuticsMD har mottatt en konsensusvurdering på Kjøp. Selskapets gjennomsnittlige vurderingsscore er 3,00, og er basert på 3 kjøpsvurderinger, ingen hold-vurderinger og ingen salgsvurderinger.

Anbefalt: