Logo no.boatexistence.com

Hva er den minste lederen som kan parallellkobles?

Innholdsfortegnelse:

Hva er den minste lederen som kan parallellkobles?
Hva er den minste lederen som kan parallellkobles?

Video: Hva er den minste lederen som kan parallellkobles?

Video: Hva er den minste lederen som kan parallellkobles?
Video: Parallel Run Calculation 2024, Kan
Anonim

Regel 12-108 spesifiserer at, bortsett fra nøytrale, kontroll- og instrumenteringskretser, må parallelle ledere ikke være mindre enn 1/0 AWG kobber eller aluminium.

Hva er den minste størrelsen på lederen som kan parallellkobles?

Parallelle lederinstallasjoner er dekket av NEC 310.10(H) og er tillatt for hver fase, polaritet, nøytral eller jordet leder i størrelsene 1/0 AWG og større. Å koble ledere parallelt er som å ha to eller flere mindre ledere koblet i hver ende for å lage en større leder.

Hva er den minste størrelsen på lederen?

(A) Minimumsstørrelse på ledere. Den minste lederen som er tillatt for grenkretser for boliger, kommersielle og industrielle steder er 14 AWG kobber, med unntak av det som er tillatt andre steder i denne koden. konduktør tillatt for kommersielle eller industrielle anlegg.

Hva er parallellledere?

Parallelle ledere er vanlige brukt for 400 ampere og større kretser (matere) og forsyningstjenester. To eller flere sett med faseledere er installert i separate ledninger og elektrisk sammenføyd i begge ender for å danne tilsvarende en enkelt leder med høyere kapasitet.

Hva er størrelsen på ledere?

Målestørrelsen til trådede ledere uttrykkes ofte som en kombinasjon av den totale størrelsen og størrelsen på den individuelle tråden EKSEMPEL: 16 AWG 26/30 - 16 representerer totalen gauge størrelse, 26 er antall tråder, 30 er gauge størrelsen på hver av de 26 trådene.

Anbefalt: