Logo no.boatexistence.com

Må en arbeidsplass ha kantine?

Innholdsfortegnelse:

Må en arbeidsplass ha kantine?
Må en arbeidsplass ha kantine?

Video: Må en arbeidsplass ha kantine?

Video: Må en arbeidsplass ha kantine?
Video: English at University: 9 - Learn phrases you can use in a canteen 2024, Kan
Anonim

Selv om det er omstendigheter der arbeidsgivere må sørge for en egen kantine eller messerom hvor arbeiderne deres kan ta måltidene sine (se Fabrikkarbeidere nedenfor), , er det ingen lovgivning som krever at de sørger for en fullcateringtjeneste.

Må arbeidsgivere skaffe en kantine i Storbritannia?

Arbeidsgivere må legge til rette for at arbeidsstyrken deres kan ta hvilepauser, tilberede eller skaffe varm drikke og kunne spise. … Avhengig av omstendighetene og typen virksomhet, kan arbeidsgivere velge å tilby: grunnleggende matlagingsfasiliteter kantiner eller personalrom.

Må en arbeidsgiver sørge for lunsjrom for ansatte?

Men et OSHA Standard Tolkningsbrev fra 1976 inneholder en mer definitiv erklæring som hevder at det er ingen krav til arbeidsgivere om å tilby lunsjrom eller spisesteder, men at hvis en arbeidsgiver gjør det så den må overholde 1910.141(h).

Må arbeidsgiveren min sørge for mat?

Det er ikke mye en arbeidsgiver trenger å gi Faktisk er alt som er juridisk nødvendig drikkevann. … Ved siden av gratis vann, må en arbeidsgiver stille til rådighet rene sitteplasser for spisepauser med nærliggende vaskemuligheter, og en måte å varme opp mat (dvs. en mikrobølgeovn) og vann for å lage varm drikke.

Hva må en arbeidsgiver sørge for en ansatt?

Det er en arbeidsgivers plikt å beskytte helsen, sikkerheten og velferden til sine ansatte og andre personer som kan bli berørt av virksomheten deres. … Arbeidsgivere må gi deg informasjon om risikoene på arbeidsplassen din og hvordan du er beskyttet, også instruere og lære deg hvordan du skal håndtere risikoen.

Anbefalt: