Logo no.boatexistence.com

Er vanlige kjøpmenn gode å spise?

Innholdsfortegnelse:

Er vanlige kjøpmenn gode å spise?
Er vanlige kjøpmenn gode å spise?

Video: Er vanlige kjøpmenn gode å spise?

Video: Er vanlige kjøpmenn gode å spise?
Video: Lære å spise - barns spiseutvikling 2024, Kan
Anonim

Mergansers lager ikke den beste bordprisen, og det er derfor de fleste jegere sier at de unngår dem. … Jeg vil ikke argumentere for at gryter smaker godt, men hvis du rengjør dem raskt, bløtlegger dem i s altet vann og griller dem sjeldne eller bruker dem i andre retter, er de ikke så forferdelige.

Smaker mergansers godt?

En merganser, derimot, er en slags and. Kanskje det ville vært velsmakende med en fin appelsinsaus? Tilsynelatende ikke-ulikt de gårdsoppdrettede endene på menyene til fine restauranter (og andre ville arter, som krikkand), spiser kjøpmenn fisk, noe som gir kjøttet deres en sterk smak som mange synes er usmakelig.

Kan du skyte Common merganser?

Sammenslåinger er lovlige og de er en and. De er sportslige mål, og modne drake-, hette- og rødbrystede tøfler er alle vakre fugler i hånden og gjør fine fester.

Kan du tilberede merganser?

Som lever er slemheten fra fiskespisende ender sterk. Så behandle merganser som lever: Mariner brystfiletene over natten i konjakk, olivenolje, hvitløk og paprika. Stek i baconfett med løk. Ikke forvent at den skal smake som kylling.

Er vanlige mergansers sjeldne?

Disse endene lever hovedsakelig på ferskvannselver og innsjøer. De er sjeldne i havet, men de bruker noen ganger s altvannsmunninger om vinteren. De hekker i trehuler i nordlige skoger nær elver og innsjøer.

Anbefalt: