Logo no.boatexistence.com

Hvor kommer etternavnet vandevelde fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kommer etternavnet vandevelde fra?
Hvor kommer etternavnet vandevelde fra?

Video: Hvor kommer etternavnet vandevelde fra?

Video: Hvor kommer etternavnet vandevelde fra?
Video: Why Did We (The English) Start Using Surnames? 2024, Kan
Anonim

Van de Velde, Vande Velde eller Vandevelde er et nederlandsk toponym etternavn som betyr "fra feltet". Van de Velde er det 32. vanligste navnet i Belgia, med 8 903 personer i 2008, mens det i 2007 var 3 319 personer k alt "Van de Velde" i Nederland.

Hvor kommer etternavnet good fra?

Navnets opprinnelse:

Etternavnet Good antas å ha sin opprinnelse fra England i middelalderen «Gud» var et gammelt engelsk ord før 700-tallet det betydde "bra". «Gud» eller «gode» mennesker æres og æres, ettersom de blir sett på som fromme og respekterte medlemmer av samfunnet.

Hva betyr etternavnet bra?

Etternavn: Good

Kommer fra det eldgamle ordet "gud" som betyr god, og det er flere populære etternavn som inkluderer "god" som det første elementet, inkludert Goodbody og Goodfellow. … Disse var enten Goda, en manns navn, eller Gode, en kvinnes, men begge stammer fra det eldgamle ordet "gud ".

Er et godt etternavn?

Good er et engelsk etternavn. Bemerkelsesverdige personer med navnet inkluderer: Andrew Good (født 1979), amerikansk baseballspiller. Art Good, radiodiskjockey.

Hva er Van de Velde?

Fra Wikipedia, det frie leksikonet. Van de Velde, Vande Velde eller Vandevelde er et nederlandsk toponymisk etternavn som betyr "fra felten" Van de Velde er det 32. vanligste navnet i Belgia, med 8 903 personer i 2008, mens det i 2007 var 3 319 personer med navnet "Van de Velde" i Nederland.

Anbefalt: