Logo no.boatexistence.com

Døde mr ingen i rask og rasende 9?

Innholdsfortegnelse:

Døde mr ingen i rask og rasende 9?
Døde mr ingen i rask og rasende 9?

Video: Døde mr ingen i rask og rasende 9?

Video: Døde mr ingen i rask og rasende 9?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Ingen bekreftelse om Mr. Ingens overlevelse eller død blir noen gang gitt i filmens nåtid, men det ville være en stor feil å drepe ham så uhøytidelig – og med Fast Saga på vei inn i en todelt finale, egentlig til og med i det hele tatt.

Hva skjedde med Mister Nobody i faste 9?

Den mest sannsynlige forklaringen, så vidt vi vet, er at Jakob forlot Mr Nobody på flyet fordi han hadde det han kom for (Cipher) og kunne komme tilbake for halvparten av Project Aries han var etter Så snart den krasjet, visste Mr. Ingen at han måtte gå i skjul og stolte på Dom for å redde dagen.

Is Mr Nobody i live Fast 9?

Mr. Ingen er i live. Det må han være. Uansett ser ingen av de andre karakterene ut til å være for opptatt av det.

Ble Mr Nobody drept i F9?

Nobody forfalsket Han Lues død i F9 Han døde tragisk på slutten av The Fast and the Furious: Tokyo Drift/Fast & Furious 6, men fansen fikk endelig rettferdighet for Han da han kom tilbake, i god behold, i F9. Det viser seg at dødsfallet hans var et knep ment å holde ham gjemt med god grunn.

Hvordan overlevde Han F9?

Hans overlevelse var takket være Mr.

Han forblir i live i "F9" takket være inngripen fra den anonyme regjeringsagenten Mr. Nobody (Kurt Russell). Hovedtrekket bak historien om "F9" involverer Dominic Toretto (Vin Diesel) sin nyankomne bror Jakob (John Cena) som prøver å få tak i et virtuelt våpen k alt Væren.

Anbefalt: