Logo no.boatexistence.com

Er det god morgen eller god morgen?

Innholdsfortegnelse:

Er det god morgen eller god morgen?
Er det god morgen eller god morgen?

Video: Er det god morgen eller god morgen?

Video: Er det god morgen eller god morgen?
Video: Far til fire på Bornholm (1959) - Godmorgen til hele bondegården 2024, Kan
Anonim

Vanligvis skrives " god morgen" bare med stor bokstav når den brukes som en hilseni begynnelsen av et brev eller en e-post. Den samme regelen gjelder for «god ettermiddag». Ikke bruk store bokstaver med mindre det er en hilsen i et brev eller e-post.

Hvordan skriver du god morgen i en e-post?

Generelt er ikke uttrykket "god morgen" stor når det brukes i en setning. Men uttrykket « god morgen» er stort når det brukes i en e-posthilsen, spesielt når det brukes som en hilsen i begynnelsen av en e-post.

Skal vi si god morgen eller morgen?

Den riktige, formelle hilsenen er "God morgen" Enhver annen variant er uformell eller daglig tale. Det er også forskjeller mellom måten hilsenen kan sies med forskjellige regionale aksenter, og mellom britiske, amerikanske, australske og andre engelsktalende land.

Er god morgen ett ord eller to ord?

«God morgen» er en hilsenfrase på to ord. Å skrive det som ett ord - "god morgen" - er aldri riktig. For eksempel: Etter å ha våknet sa Amy god morgen til Rory.

Er god morgen en hilsen?

God morgen er definert som en høflig hilsen eller farvel som du sier til noen tidlig på dagen. God morgen er et eksempel på noe du sier til noen når du ser ham for første gang klokken 09.00. … En setning som brukes om morgenen som en hilsen eller farvel.

Anbefalt: