Logo no.boatexistence.com

Hva er den lojale elgordenen?

Innholdsfortegnelse:

Hva er den lojale elgordenen?
Hva er den lojale elgordenen?

Video: Hva er den lojale elgordenen?

Video: Hva er den lojale elgordenen?
Video: Hva er hensikten med medarbeiderundersøkelser 2024, Kan
Anonim

The Loyal Order of Moose er en broder- og serviceorganisasjon grunnlagt i 1888 og har hovedkontor i Mooseheart, Illinois.

Hva er den høyeste posisjonen oppnådd i Loyal Order of Moose Lodge?

The Pilgrim Degree of Merit er den høyeste utmerkelsen som kan tildeles et medlem av Loyal Order of Moose. Denne graden tildeles kun i House of God i Mooseheart, Illinois, og kommer som en belønning for ekstraordinær tjeneste for ordenen.

Hva gjør Elgordenen?

The Loyal Order of Moose er dedikert til samfunnene i området. Medlemmer av logen samler inn penger ved å stille frivillig med sin tid og betydelige talenter i en rekke prosjekter. aktivitetene deres gir komfort og løsninger til folk som ofte ikke vet hvem elgene er eller hva de gjør.

Hvordan blir du med i Loyal Order of Moose?

1 Grunnleggende kvalifikasjoner. Du må være minst 21 år gammel og bekjenne troen på et Høyeste Vesen, selv om du ikke trenger å være medlem av en etablert religion. Du kan ikke være medlem av en terrororganisasjon eller en anerkjent subversiv gruppe. Du kan heller ikke være en forbryter eller sexforbryter.

Hvor mye koster det å bli med i Loyal Order of the Moose?

Du må være invitert og sponset av et nåværende medlem med god anseelse for å bli med i Loyal Order of Moose. Downers Grove Lodge 1535 kontingenten for det første året er $65 og søknadsavgiften er $20.

Anbefalt: