Logo no.boatexistence.com

Hvilken vaksine austin folkehelse?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken vaksine austin folkehelse?
Hvilken vaksine austin folkehelse?

Video: Hvilken vaksine austin folkehelse?

Video: Hvilken vaksine austin folkehelse?
Video: 🔴 RDD webinar: how to raise awareness among healthcare providers? 2024, Kan
Anonim

Få en covid-19-vaksine. Moderna- og Johnson & Johnson-vaksinene er for øyeblikket godkjent for personer fra 18 år og oppover. Pfizer-vaksinen er for øyeblikket autorisert for personer fra 12 år og oppover.

Hva skjer hvis du blander AstraZeneca og Pfizer COVID-19-vaksiner?

Forskere studerte blanding og matching av Pfizers vaksine med AstraZenecas, som er laget ved hjelp av lignende teknologi som J&Js. Også der fant forskere at personer som fikk en AstraZeneca-sprøyte fulgt av Pfizer fire uker senere produserte flere antistoffer enn de som fikk to AstraZeneca-sprøyter.

Hva er forskjellen mellom Pfizer og Pfizer BioNTech COVID-19-vaksine?

Pfizer og BioNTech har ganske enkelt formelt "merket" eller k alt vaksinen sin Comirnaty.

BioNTech er det tyske bioteknologiselskapet som samarbeidet med Pfizer for å bringe denne covid-19-vaksinen på markedet."Pfizer Comirnaty" og "Pfizer BioNTech covid-19-vaksine" er biologisk og kjemisk det samme.

Hvem bør ikke få Moderna COVID-19-vaksinen?

Hvis du har hatt en alvorlig allergisk reaksjon (anafylaksi) eller en umiddelbar allergisk reaksjon, selv om den ikke var alvorlig, mot noen ingrediens i en mRNA COVID-19-vaksine (som polyetylenglykol), bør du ikke få en mRNA-covid-19-vaksine.

Trenger du to Pfizer-BioNTech- og Moderna COVID-19-vaksiner?

Hvis du mottok en Pfizer-BioNTech- eller Moderna COVID-19-vaksine, bør du få det samme produktet for andre sprøyte. Du bør få den andre sprøyten selv om du har bivirkninger etter den første sprøyten, med mindre en vaksinasjonsleverandør eller legen din sier at du ikke skal få det.

Anbefalt: