Logo no.boatexistence.com

For hvilket formål ordinerte gud regjeringen?

Innholdsfortegnelse:

For hvilket formål ordinerte gud regjeringen?
For hvilket formål ordinerte gud regjeringen?

Video: For hvilket formål ordinerte gud regjeringen?

Video: For hvilket formål ordinerte gud regjeringen?
Video: What is God's purpose for government? 2024, Kan
Anonim

Den etablerer et hovedformål med regjeringen som beskyttelsen av innbyggerne, som begynner med beskyttelsen av den grunnleggende retten til liv som en gave fra Gud. Menigheten – Gud etablerte menigheten med Jesus Kristus som hjørnestein og apostlene som dens grunnvoll.

Hva sier Bibelen om å følge regjeringen?

Romerne 13:1-2 sier: " Adlyd regjeringen, for Gud er den som har satt den der. Det er ingen regjering noe sted som Gud ikke har plassert i Så de som nekter å adlyde landets lov, nekter å adlyde Gud, og straff vil følge. "

Hva er Guds regjering?

Teokrati er en styreform der en guddom av en eller annen type er anerkjent som den øverste herskende autoritet, og gir guddommelig veiledning til menneskelige mellommenn som styrer den daglige regjeringens saker.

Hva er Guds gitte hensikt?

Gud ønsker å gi deg en hensikt. Han ønsker å skjenke deg guddommelig visdom. Det er ikke slik at Gud holder ut mot deg for å gjøre deg ulykkelig. Han ønsker at du skal ha et gledelig, ambisiøst, målrettet liv. Be Gud om en hensikt og forvent at han gir det til deg.

Hva sa Jesus om den romerske regjeringen?

Tidligere sa Jesus til sine lyttere: “gi keiseren det som er keiserens; og for Gud det som er Guds.» – Matteus 22:21 (NASB). Jesus lærte tydeligvis lydighet til de romerske lovene og også å adlyde Guds lover.

Anbefalt: