Hadde Jammie Dodgers krem?

Innholdsfortegnelse:

Hadde Jammie Dodgers krem?
Hadde Jammie Dodgers krem?

Video: Hadde Jammie Dodgers krem?

Video: Hadde Jammie Dodgers krem?
Video: Заварной крем своими руками, Джемми Доджер, кольца для вечеринок и шоколадное печенье из бурбона 2024, Oktober
Anonim

Sorten Jam 'n Custard har inni seg et lag med hvit fondant, toppet med et lag med syltetøy med bringebærsmak. … Syltetøyet i disse Jammie Dodgers er Vimto-smak i stedet for å være bringebærsmak. Vaniljethriller Jammie Dodgers har vaniljekrem i dem.

Hvilken smak er originale Jammie Dodgers?

De originale Jammie Dodgers består av to skarpe, blekfargede shortcake-kjeks som legger et lag med syltetøy (bringebærsmak).

Er det melk i Jammie Dodgers?

Jammie Dodgers inneholder ingen melk eller meieriprodukter. Viktig for allergikere er Jammie Dodgers også laget på en egen produksjonslinje fra kjeks som inneholder melk. Dette betyr at Jammie Dodgers er helt melkefrie, så de passer for personer med melkeallergi så vel som veganere.

Var Jammie Dodgers en gang jordbær?

De originale kjeksene fylt med bringebærsyltetøy er erstattet med to nye fyll: klebrig eple og magisk jordbær. B&M kunngjorde nyhetene på sosiale medier i et innlegg som lød: «ADVARSEL!

Hva har Jammie Dodgers i seg?

Jammie Dodgers er ikoniske, runde, Britiske shortbread-kjeks/kaker med hjerteutskjæring i midten, klemt med bringebærsyltetøy. … Burton's Biscuits er opphavsmannen og den nåværende produsenten av Jammie Dodger.

Anbefalt: