Logo no.boatexistence.com

Hvor aldi og lidl brødre?

Innholdsfortegnelse:

Hvor aldi og lidl brødre?
Hvor aldi og lidl brødre?

Video: Hvor aldi og lidl brødre?

Video: Hvor aldi og lidl brødre?
Video: How does Aldi keep their prices so low | Aldi Vs Lidl: Supermarket Wars | Channel 5 2024, April
Anonim

Aldi og Lidl er supermarkedskjeder, som er basert i Tyskland Begge disse supermarkedskjedene har spredt seg over hele Europa og resten av verden, noe som gjør dem til ledende innen sektor. Begge disse supermarkedskjedene har mange likheter, men har også visse ulikheter.

Er det en forbindelse mellom Lidl og ALDI?

Med hovedkontor i Neckarsulm, Baden-Württemberg, tilhører selskapet Schwarz Group, som også driver hypermarkedskjeden Kaufland. Lidl er hovedkonkurrenten til den tilsvarende tyske lavpriskjeden Aldi i flere markeder. Det er Lidl-butikker i nesten alle medlemslandene i EU

Eies ALDI av brødre?

Aldi (stilisert som ALDI) er det felles merket til to tyske familieeide supermarkedskjeder med over 10 000 butikker i 20 land og en estimert samlet omsetning på mer enn 50 milliarder euro. Kjeden ble grunnlagt av brødrene Karl og Theo Albrecht i 1946 da de overtok morens butikk i Essen.

Hvilke butikker eier ALDI-brødrene?

I 1979 kjøpte Aldi Nord alle Trader Joe's i USA, men fortsatte å la dem "fungere uavhengig." På den annen side er Aldi Süd morselskapet til Trader Joe's i Europa og Aldi-lokasjoner i USA.

Eides Trader Joe's og Aldi av brødre?

Nei! ALDI og Trader Joe's deler ikke samme morselskap, har ikke noe felles eierskap, og drives uavhengig. … I USA har Trader Joe's vært eid av Aldi Nord siden slutten av 1970-tallet, mens ALDI-butikker i USA ble lansert under eierskap av Aldi Süd på midten av 70-tallet.

Anbefalt: