Logo no.boatexistence.com

I forsikring hva er generelle skader?

Innholdsfortegnelse:

I forsikring hva er generelle skader?
I forsikring hva er generelle skader?

Video: I forsikring hva er generelle skader?

Video: I forsikring hva er generelle skader?
Video: What Damages Does CGL Insurance Cover | general liability insurance 2024, Kan
Anonim

General Damages - en subjektiv pengebelønning som er utformet for å kompensere en skadet person for hans eller hennes smerte og lidelse.

Hva er et eksempel på generelle skader?

Eksempler på generelle skader inkluderer smerte og lidelse, psykiske lidelser og tap av konsortium. Generelle skader kan også omfatte fremtidige tap på grunn av tap av inntektsevne eller fremtidig medisinsk behandling.

Hva er generelle skader og spesielle skader?

Som vanlige erstatninger har den fornærmede partens rett uansett tap han har lidd det vil få, men spesielle skader kommer i en spesiell situasjon slik at det kanskje ikke kommer i alle situasjoner.

Hva er forskjellen mellom spesifikke og generelle skader?

Skade for å kompensere en saksøker. … Spesielle skader refererer til "de tap som saksøker har lidd før rettssakens dato og som er i stand til nøyaktig aritmetisk beregning - for eksempel sykehusutgifter". Generelle skader refererer til alle skader som ikke er i stand til nøyaktig beregning

Hva er generelle skader?

Generelle skader er immaterielle, ikke-monetære tap som ikke har et eksakt dollarbeløp. Det finnes flere typer generelle skader: Smerte og lidelse. Psykisk angst. Lavere livskvalitet.

Anbefalt: