Logo no.boatexistence.com

Når skal du transplantere tomatfrøplanter?

Innholdsfortegnelse:

Når skal du transplantere tomatfrøplanter?
Når skal du transplantere tomatfrøplanter?

Video: Når skal du transplantere tomatfrøplanter?

Video: Når skal du transplantere tomatfrøplanter?
Video: Når og hvordan transplantere tomater. Transplantering av tomatplanter 2024, Kan
Anonim

Tomatfrøplanter er klare til å transplanteres når de er minst 3 tommer høye, og har sine første ekte blader, som er det andre og påfølgende sett med blader som vises.

Hvor store bør tomatfrøplantene mine være før de transplanteres?

Tomater er klare for transplantasjon i hagen når frøplantene er 3 til 4 tommer høye, og nattetemperaturene er konsekvent over 50 grader.

Når bør jeg flytte tomatfrøplanter til større potter?

Hvor stor bør en tomatplante være å transplantere? Vanligvis er riktig tidspunkt å transplantere når tomatplanten din når tre ganger høyden av beholderenSå hvis du går fra en 4-tommers potte til neste størrelse opp, vent til planten din er 12 tommer høy slik at det er nok stilklengde til å begrave.

Hvor høye bør frøplanter være før de transplanteres?

Som nevnt ovenfor, sørg for at frøplanten din er omtrent 2-3 tommer høy før du transplanterer. Vi anbefaler også å transplantere en frøplante etter at de to "ekte bladene" først har kommet ut. Ekte blader er bladene som vokser etter at frøets frøblader kommer ut.

I hvilken alder bør frøplanter transplanteres?

Optimal alder for frøplanter:

Optimal alder for frøplanter for transplantasjon er 18 dager for kort varighet, 20-25 dager for middels varighet og 30 dager for langvarige varianter.

Anbefalt: