Logo no.boatexistence.com

Hvor er adduktorene?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er adduktorene?
Hvor er adduktorene?

Video: Hvor er adduktorene?

Video: Hvor er adduktorene?
Video: Entity Relationship Diagram (ERD) Tutorial - Part 1 2024, Kan
Anonim

Høfteadduktorene er en gruppe på fem muskler som ligger i det mediale rommet av låret Disse musklene er adductor longus adductor longus Anatomiske termer for muskel

In menneskekroppen, adductor longus er en skjelettmuskel plassert i låret En av hoftens adduktormuskler, dens hovedfunksjon er å adduktere låret og den innerveres av obturatornerven. Den danner den mediale veggen til femor altrekanten. https://en.wikipedia.org › wiki › Adductor_longus_muscle

Adductor longus muskel - Wikipedia

adductor brevis adductor brevis Anatomiske termer for muskel

Adductor brevis er en muskel i låret som ligger umiddelbart dypt til pectineus og adductor longus. Den tilhører adduktormuskelgruppen. Hovedfunksjonen til adductor brevis er å trekke låret medi alt. https://en.wikipedia.org › wiki › Adductor_brevis_muscle

Adductor brevis muskel - Wikipedia

adductor magnus, gracilis og pectineus. På grunn av sin posisjon former hofteadduktorene overflateanatomien til det mediale låret.

Hvor er adduktørene mine?

Adduktorgruppen av muskler

Adduktorene er en gruppe muskler, som navnet antyder, som primært fungerer for å adduktere lårbenet i hofteleddet. Selv om de alle befinner seg et sted langs medialsiden av låret, har de sitt opphav på forskjellige steder foran i bekkenet.

Hvor er bortførerne og adductorene?

Avduktor- og adduktormusklene dine er i hoftene og lårene, og jobber synkronisert slik at du kan bevege bena sidelengs. Abduktormusklene dine er ansvarlige for å flytte beinet bort fra kroppens midtlinje, mens adduktorene er ansvarlige for å flytte beinet tilbake mot kroppens midtlinje.

Hva er adduktorene i benet?

Adduktorene er viftelignende muskler i overlåret som trekker bena sammen når de trekker seg sammen De bidrar også til å stabilisere hofteleddet. Adduktorene festes fra bekkenet til lårbenet (lårbenet). Hos et menneske blir adduktormusklene som finnes i lårområdet av benet ofte referert til som lyskemuskler.

Hva er de 5 adduktormusklene?

Hofteadduktorene er en gruppe på fem muskler som ligger i det mediale rommet av låret. Disse musklene er adductor longus, adductor brevis, adductor magnus, gracilis og pectineus.

Anbefalt: