Logo no.boatexistence.com

Hvor er solide reddiker?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er solide reddiker?
Hvor er solide reddiker?

Video: Hvor er solide reddiker?

Video: Hvor er solide reddiker?
Video: Dyrk din egen reddik 2024, Juli
Anonim

Hearty reddiker finnes i bakken i Hyrule Ridge og East Necluda, plasseringen angitt av stilken. De selges også av Beedle i East Akkala-stallen og General Shoppe. De kan spises rå for å gjenopprette to og et halvt hjerte.

Hvor kan jeg finne store, solide reddiker i naturen?

De er sjeldne grønnsaker, men kan finnes mer vanlig i Akkala Highlands og Lanayru Great Spring-regioner i henhold til deres oppførings vanlige steder. De kan også finnes på Nero Hill, Akkala Wilds nord for Skull Lake i Deep Akkala, og på den nordlige skråningen av Satori Mountain.

Repawner solide reddiker?

Rundt det området er det to solide reddiker som ser ut til å gjenoppstår ganske pålitelig. Trøfler ser ut til å være like tilfeldig generert som reddiker. Siden de gyter for det meste ved foten av trærne, bør det å gå til et område med mye skog gi noen flere av disse.

Hvordan får jeg mest mulig ut av stor, solid reddik?

Matlagingseffekter

Store hjertelige reddiker kan spises rå for å gjenopprette fire hjerter. Hvis en stor, hjertelig reddik stekes over et bål, blir den en stekt, stor reddik. Hvis en stor, solid reddik er tilberedt i en kokegryte, vil den resulterende maten øke Links maksimale hjerter.

Hva kan du lage med reddiker i Zelda?

Deres hovedeffekt er imidlertid i Recipes, der en enkelt hjertelig reddik i en tent kokegryte vil skape Hearty Fried Wild Greens som fullstendig gjenoppretter Links hjertebeholdere, og legger til minimum 3 midlertidige hjerter i tillegg. Hvis du legger til flere hjertelige gjenstander, vil antallet midlertidige hjerter øke ytterligere.

Anbefalt: