Logo no.boatexistence.com

Kan kone knytte rakhi til mannen?

Innholdsfortegnelse:

Kan kone knytte rakhi til mannen?
Kan kone knytte rakhi til mannen?

Video: Kan kone knytte rakhi til mannen?

Video: Kan kone knytte rakhi til mannen?
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Juli
Anonim

Men svaret er yes, du kan knytte Rakhi til mannen din. Hvordan? … “Rakhi er en tråd som uttrykker løftet om beskyttelse. Personen som får Rakhi bundet, må beskytte den som bandt Rakhi til ham.»

Er rakhi bare for brødre?

Nei, rakhier er ikke bare knyttet til brødre eller mannlige kusiner. I dag er rakhis knyttet til folk man kjenner fra nabolaget, nære familievenner og svigerinne. Det er en måte å bygge kjærlighet mellom mennesker og ønske godt for dem.

Kan en jente knytte rakhi til en annen jente?

Imidlertid er festivalen nå for tiden vitne til en trend der en kvinne (nanand) knytter en rakhi til en annen kvinne (bhabhi, eller brorens kone). Og denne rakhi er fancy og fargerik - den heter Lumba rakhi. Det er en tradisjon fulgt av kvinner fra Marwadi og Rajasthani å binde Lumba rakhi til en svigerinnes håndledd.

Kan jeg binde rakhi på perioder?

Ikke bruk rakhi i denne perioden: Det er en uheldig tid fra 5:44 til 9:25. … Ikke bind rakhi i denne perioden. Fordi dette kommer til å være tiden å bli.

Kan jeg knytte rakhi til meg selv?

En søster knytter Rakhi til broren sin, og broren lover å beskytte henne mot ondskap og beskytte henne. … Jeg knytter en rakhi til meg selv mens jeg anser meg selv som min vokter og beskytter Hver kvinne har den indre styrken til å bli Kaali, den brennende gudinnen som symboliserer fryktløshet, kraft, styrke og ren grus. "

Anbefalt: