Logo no.boatexistence.com

Har det noen gang snødd i Midtøsten?

Innholdsfortegnelse:

Har det noen gang snødd i Midtøsten?
Har det noen gang snødd i Midtøsten?

Video: Har det noen gang snødd i Midtøsten?

Video: Har det noen gang snødd i Midtøsten?
Video: Middle East blanketed in rare snowfall | The World 2024, Kan
Anonim

Egypts hovedstad Cairo var vitne til ekstremt sjeldent snøfall (for det meste graupel) fredag 13. desember at lokale medier hevdet å være de første på 112 år, og natttemperaturen var forventet å synke som lavt som 2 °C (36 °F). Snøen f alt også kraftig på Sinai-fjellene.

Hvor i Midtøsten snødde det?

I Syria og spesielt i områdene nær grensen til Israel, i Golanhøydene og områdene i Latakia, var alt dekket av snø, mens det oppsto problemer på veier.

Hvorfor snør det ikke i Midtøsten?

Landskapet i Midtøsten – komplett med forrevne fjell og store ørkener – spiller en betydelig rolle for å skru ned varmen. Ørkenforholdene er vanligvis brennhete om dagen, men temperaturen synker drastisk i løpet av natten fordi luften er så tørr at varme raskt slipper ut.

Hadde Egypt snø?

Når snør det i Egypt? Snø er et sjeldent skue i Egypt. De fleste regioner i Egypt opplever varme, men regnfulle vintre; fjellområdene er det eneste unntaket ettersom de opplever kjølige temperaturer og sporadisk snøfall.

Snøer det noen gang i Dubai?

Dubai opplever sjelden snøfall, siden temperaturen aldri faller ned til ensifrede tall, selv i de kaldeste vintermånedene. Ras Al Khaimah, en by nær Dubai, opplever imidlertid noen ganger snø i midten av januar.

Anbefalt: