Logo no.boatexistence.com

Hvordan koble aluratek bluetooth-sender til hodetelefoner?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan koble aluratek bluetooth-sender til hodetelefoner?
Hvordan koble aluratek bluetooth-sender til hodetelefoner?

Video: Hvordan koble aluratek bluetooth-sender til hodetelefoner?

Video: Hvordan koble aluratek bluetooth-sender til hodetelefoner?
Video: Watch TV with Airpods or ANY Bluetooth HeadPhones - Aluratek Bluetooth Audio Receiver 2024, Kan
Anonim

Med senderen av, trykk og hold inne strømknappen til du ser de røde og blå lysene blinke. Når de røde og blå lysene blinker, setter du mottakeren, dvs. hodesettet eller høyttaleren, i sammenkoblingsmodus. De vil da finne hverandre og pare seg med hverandre.

Hvordan kobler jeg den trådløse lydsenderen til hodetelefonene mine?

Åpne bluetooth-hodetelefonene, sørg for at hodesettet er i sammenkoblingsmodus. 4. Trykk på strømknappen på senderen raskt for å pare med bluetooth-hodetelefonene.

Hvordan kobler jeg bluetooth-adapteren til hodetelefonene mine?

Slik kobler du BT300 Bluetooth USB-adapteren til et hodesett: Sett hodesettet i sammenkoblingsmodus (klikk her for instruksjoner for sammenkobling av Plantronics-hodesett). Koble BT300 til USB port på datamaskinen. Lyset på BT300 blinker raskt.

Kan du koble en Bluetooth-sender og -mottaker?

Koble Bluetooth-senderen til lydkilden (TV, DVD osv.) med 3,5 mm, RCA eller optisk TOSLINK-lydkabel. Koble Bluetooth-mottakeren til lydinngangen på lydsystemet med 3,5 mm- eller RCA-lydkabelen. … Bluetooth-senderen godtar kun digital lydinngang i ukomprimert stereo PCM-format.

Hvordan parer jeg Aporateket mitt med Apple AirPods?

Med senderen av, trykk og hold inne strømknappen til du ser de røde og blå lysene blinker. Når de røde og blå lysene blinker, setter du mottakeren, dvs. hodesettet eller høyttaleren, i sammenkoblingsmodus. De vil da finne hverandre og pare seg med hverandre.

Anbefalt: