Hvordan bli kvitt dermestidae?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli kvitt dermestidae?
Hvordan bli kvitt dermestidae?

Video: Hvordan bli kvitt dermestidae?

Video: Hvordan bli kvitt dermestidae?
Video: Как правильно выбрасывать обувь, чтобы не привлечь несчастья 2024, September
Anonim

For behandling av Dermestid Beetles anbefaler vi en kombinasjon av rengjøringstiltak som støvsuging for å fjerne billene med profesjonelle insektmidler Etter en grundig støvsuging, påføring av Reclaim IT på sprekker og sprekker inni. hjemmet i tillegg til å lage en perimeterbarriere utenfor hjemmet ditt.

Hvordan blir jeg permanent kvitt teppebiller?

Støvsug dine tepper, gulv og områdene rundt vinduskarmer og dører der teppebiller finnes. Gå over de støvsugde områdene med en damprenser. Et kraftig insektmiddel er nyttig for å bli kvitt teppebiller og deres larver. Bruk en som inneholder deltametrin, bifentrin eller cyflutrin.

Hvordan dreper du hudbiller?

Tørk eller spray overflater med eddik En blanding av hvit eller eplecidereddik og vann kan påføres hyller, skuffer, kleshengere, vinduskarmer og skap for å fjerne smuss eller matrester. Påføring av borsyre. Hvis du drysser dette milde insektmiddelet på tepper, tepper og møbler, vil det drepe alle gjenværende biller.

Hvilken duft holder teppebiller unna?

Peppermynteolje og nellikolje er de to mest populære oljene du kan bruke til å kontrollere teppebiller fordi de ikke bare frastøter disse insektene, men kan også drepe dem ved kontakt.

Hva er den raskeste måten å bli kvitt teppebiller på?

En grundig støvsuging er den beste og raskeste måten å fjerne teppebiller og -larver fra teppet. Fokuser på kilden og de mest infiserte områdene, men støvsug hele hjemmet ditt for å være sikker på at du fjerner alle biller. Kast posen med en gang etter at du er ferdig med å støvsuge.

Anbefalt: