Logo no.boatexistence.com

Hvordan be for vantro?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan be for vantro?
Hvordan be for vantro?

Video: Hvordan be for vantro?

Video: Hvordan be for vantro?
Video: How to Pray for Unbelievers 2024, Kan
Anonim

1) Be om at Gud må åpne deres hjerter for å tro på evangeliet 2) Be om at Gud må åpne deres åndelige øyne og fjerne åndelig blindhet slik at de kan tro evangeliet. 3) Be om at alt bedrag (personlig trossystem, filosofier eller logikk som motsier Guds ord) vil bli overvunnet.

Kan jeg be for en ikke-troende?

Kan ikke-kristne be? Hvis du ikke er en genuin etterfølger av Jesus Kristus , er det ingen garanti for at dine bønner vil bli besvart av Gud. Bibelen lover at Gud vil lytte til sitt folk, men lover aldri å svare dem som ikke tror.

Kan du be for noen som ikke tror på Gud?

For ateisten, som meg, er det ingen stor sjanse for at Gud lytter eller vil svare, men det spiller ingen rolle. Man trenger ikke tro på Gud for at bønn skal virke. … Det er mulig å være en bedende ateist, en "bende-teist" hvis du vil.

Hvordan ber du til en synder?

Kjære Herre Jesus, jeg vet at jeg er en synder, og jeg ber om din tilgivelse. Jeg tror at du døde for mine synder og stod opp fra de døde. Jeg vender meg fra mine synder og inviterer deg til å komme inn i mitt hjerte og mitt liv. Jeg ønsker å stole på og følge deg som min Herre og Frelser.

Hva er omvendelsesbønnen?

Daglig bønn om omvendelse

Herre, tilgi meg for jeg har syndet før deg Vask bort min synd, rens meg og hjelp meg å vende meg fra denne synden. Led meg til å gå i veien for deg i stedet, forlate mitt gamle liv og starte et nytt liv i deg. … Alt dette ber jeg gjennom din Sønn Jesus Kristus, som kom for å frelse oss fra vår synd.

Anbefalt: