Logo no.boatexistence.com

Utviser ikke paramagnetisme?

Innholdsfortegnelse:

Utviser ikke paramagnetisme?
Utviser ikke paramagnetisme?

Video: Utviser ikke paramagnetisme?

Video: Utviser ikke paramagnetisme?
Video: УЖАСЫ В МОЕМ ДОМЕ ОБИТАЕТ НЕЧИСТАЯ СИЛА 2024, Kan
Anonim

Svaret er Karbonmonoksid(CO). Forklaring: I 'CO' (14 elektroner) er det ikke noe uparet elektron i dens molekylære orbital. Derfor viser ikke dette paramagnetisme.

Utviser N2 paramagnetisme?

Det betyr at N2 er diamagnetisk, uten uparrede elektroner. Faktisk er dens høyeste energi okkuperte molekylære orbital (HOMO) dens σ2pz bindingsorbital, som for tiden inneholder to elektroner. … Dermed har N+2 en paramagnetisk konfigurasjon på grunn av det uparede σ2pz-elektronet.

Hva er ikke paramagnetisk?

Dermed er det bare CO som ikke oppfyller betingelsen om paramagnetisk karakter som er at forbindelsen må ha uparrede elektroner. Så det er ikke en paramagnetisk art. Derfor er det riktige alternativet for dette gitte spørsmålet A som er karbonmonoksid (CO).

Hvilke programmer har paramagnetisme?

Eksempler på paramagneter inkluderer koordinasjonskomplekset myoglobin, overgangsmetallkomplekser, jernoksid (FeO) og oksygen (O2). Titan og aluminium er metalliske elementer som er paramagnetiske.

Utviser O2 paramagnetisk oppførsel?

På grunn av tilstedeværelsen av to uparrede elektroner, kan vi si at oksygenmolekylet er paramagnetisk i naturen. Grunnen til at oksygen er paramagnetisk er på grunn av tilstedeværelsen av to uparede elektroner.

Anbefalt: