Logo no.boatexistence.com

Kan jeg ta mmt under graviditet?

Innholdsfortegnelse:

Kan jeg ta mmt under graviditet?
Kan jeg ta mmt under graviditet?

Video: Kan jeg ta mmt under graviditet?

Video: Kan jeg ta mmt under graviditet?
Video: Hva er de tidlige tegnene på graviditet? 2024, Kan
Anonim

Høydose og langvarig bruk av magnesiumtrisilikat er assosiert med nephrolithiasis, hypotoni og pustebesvær hos fosteret, og bruken anbefales ikke under graviditet.

Kan en gravid kvinne ta MMT?

Sykluser med opioidforgiftning og abstinenser er skadelig for den gravide kvinnen, men de er spesielt skadelige for fosteret. Gravide kvinner som misbruker opioider kan få utilstrekkelig ernæring, hvile og fødselshjelp.

Hvilke syrenøytraliserende midler er trygge å ta under graviditet?

Hvilke medisiner er trygge å ta under graviditet? reseptfrie syrenøytraliserende midler som Tums, Rolaids og Maalox kan hjelpe deg med å takle sporadiske halsbrannsymptomer. De som er laget av kalsiumkarbonat eller magnesium er gode alternativer. Det kan imidlertid være best å unngå magnesium i siste trimester av svangerskapet.

Kan jeg ta en muskelavslapper hvis jeg er gravid?

Er cyclobenzaprin trygt å bruke under graviditet eller mens du ammer? Det finnes ingen tilstrekkelige studier av cyclobenzaprin hos gravide kvinner. Imidlertid antyder studier på dyr ingen viktige effekter på fosteret. Cyclobenzaprin kan derfor brukes under graviditet hvis legen føler at det er nødvendig.

Er det trygt å ta syrenøytraliserende midler mens du er gravid?

Under graviditet, bruk ikke syrenøytraliserende midler som inneholder natriumbikarbonat (som natron), fordi de kan forårsake væskeansamlinger. Ikke bruk syrenøytraliserende midler som har magnesiumtrisilikat, fordi de kanskje ikke er trygge for babyen din. Det er greit å bruke syrenøytraliserende midler som har kalsiumkarbonat (som Tums).

Anbefalt: