Logo no.boatexistence.com

Når er sesong 2 av blended-gjengen?

Innholdsfortegnelse:

Når er sesong 2 av blended-gjengen?
Når er sesong 2 av blended-gjengen?

Video: Når er sesong 2 av blended-gjengen?

Video: Når er sesong 2 av blended-gjengen?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Letham TLC har bestemt seg for å trekke ut kontakten på The Blended Bunch. Så serien HAR blitt kansellert og KOMMER IKKE tilbake for sesong 2. Selv om Mark definitivt ikke snakker for hele familien, bemerket han at "livet fortsetter" som svar på at serien ikke ville komme tilbake.

Er The Blended Bunch fortsatt sammen?

The Blended Bunch har virkelig appellert til noen seere, og de er ikke klare for at showet skal ta slutt allerede. Selv om showet ikke plutselig ble kansellert, , har det ikke blitt fornyet for sesong to, så fansen kan ikke hvile i ro ennå.

Hvilken religion er The Blended Bunch?

Mormonism brakte The Blended Bunch-stjernene sammenDe har imidlertid også en felles tro. Begge var allerede aktive medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige da de giftet seg i 2019, og fortsetter å være det.

Hvor mye får The Blended Bunch bet alt?

Heldigvis regner Screenrant og rapporterer at dette betyr at "Shemwells tjener $25 000 til $40 000 per episode av The Blended Bunch." I følge Policy Advice tjente gjennomsnittspersonen i 2020 94 700 dollar per år. Etter Michaels anslag kan Shemwells gjøre det på bare et par episoder.

Hvor mange episoder av blended bunch er det?

Siden den første sesongen av programmet bare bestod av seks episoder, lurer mange fans på når de vil få lære mer om Shemwells nye liv sammen.

Anbefalt: