Logo no.boatexistence.com

Hvilke av følgende anleggsmidler avskrives ikke?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke av følgende anleggsmidler avskrives ikke?
Hvilke av følgende anleggsmidler avskrives ikke?

Video: Hvilke av følgende anleggsmidler avskrives ikke?

Video: Hvilke av følgende anleggsmidler avskrives ikke?
Video: 01-F-33 Forelesning BØK610 (16. okt. 2014) 2024, Kan
Anonim

For eksempel, land er et ikke-avskrivbart anleggsmiddel siden dens egenverdi ikke endres. Du kan ikke avskrive eiendom til personlig bruk og eiendeler holdt for investering. Eksempler på ikke-avskrivbare eiendeler er: Tomt.

Hvilken eiendel kan ikke avskrives?

Som diskutert i hurtigsammendraget, kan du ikke avskrive eiendom til personlig bruk, inventar eller aktiva holdt for investeringsformål. Du kan ikke avskrive eiendeler som ikke mister sin verdi over tid – eller som du for øyeblikket ikke bruker til å generere inntekter.

Hvilke anleggsmidler avskrives?

Eksempler på anleggsmidler som kan avskrives er bygninger, møbler og kontorutstyr. Det eneste unntaket er land, som ikke avskrives (siden land ikke utarmes over tid, med unntak av naturressurser).

Hvilke eiendeler er ikke inkludert i anleggsmidler?

Anleggsmidler er en form for anleggsmidler. Andre anleggsmidler inkluderer langsiktige investeringer og immaterielle eiendeler. Immaterielle eiendeler er anleggsmidler som skal brukes på lang sikt, men de mangler fysisk eksistens. Eksempler på immaterielle eiendeler inkluderer goodwill, opphavsrett, varemerker og åndsverk.

Hvilken av følgende eiendeler skal ikke avskrives?

Riktig svar: Alternativ c. land. Forklaring: Tomten er et anleggsmiddel som alltid øker i verdi og er derfor ikke underlagt…

Anbefalt: