Logo no.boatexistence.com

Vil myo inositol hjelpe meg å bli gravid?

Innholdsfortegnelse:

Vil myo inositol hjelpe meg å bli gravid?
Vil myo inositol hjelpe meg å bli gravid?

Video: Vil myo inositol hjelpe meg å bli gravid?

Video: Vil myo inositol hjelpe meg å bli gravid?
Video: If you’re taking inositol for your PCOS, here are 3 things you need to know. #pcos #inositol 2024, Kan
Anonim

For alle som sliter med PCOS eller ikke har regelmessig eggløsning, har studier funnet at å ta myo-inositol kan bidra til å regulere syklusene dine og gjøre deg gravid raskere. "Myo-inositol forbedrer insulinfølsomheten og kan være gunstig for pasienter, spesielt med eggløsningsinfertilitet," forklarer Chen.

Øker myo-inositol sjansen for graviditet?

Konklusjoner: Myoinositol-tilskudd øke klinisk graviditet hos infertile kvinner som gjennomgår eggløsningsinduksjon for ICSI eller IVF-ET. Det kan forbedre kvaliteten på embryoene og redusere de uegnede oocyttene og den nødvendige mengden av stimuleringsmedisiner.

Hvor lang tid tar det før myo-inositol virker for fruktbarhet?

Nåværende forskning på inositol og PCOS tyder på at kvinner med PCOS bør ta en dose på 2000mg myo-inositol 1-2 ganger per dag for at det skal være mest effektivt. Kliniske doser kan også best oppnås i supplerende pulverform i motsetning til tablett- eller kapselform.

Hvor mye myo-inositol bør jeg ta for fertilitet?

Den mest brukte doseringen er 2 gram myo-inositol i en 40:1-blanding med D-chiro-inositol i kombinasjon med 400 mikrogram folsyre to ganger daglig. Når tilskudd bør startes i forbindelse med IVF er uklart; men de fleste rapporterte studier startet behandling 1-3 måneder før syklusstart.

Hva er det beste fruktbarhetsmedikamentet for å bli gravid?

Clomiphene (Clomid): Dette stoffet kan utløse eggløsning. Mange leger anbefaler det som det første behandlings alternativet for en kvinne med eggløsningsproblemer. Letrozol (Femara): Som klomifen kan letrozol utløse eggløsning. Blant kvinner med PCOS, spesielt de med fedme, kan letrozol fungere bedre.

Anbefalt: