Logo no.boatexistence.com

Hvor finner man hoggorme i Skottland?

Innholdsfortegnelse:

Hvor finner man hoggorme i Skottland?
Hvor finner man hoggorme i Skottland?

Video: Hvor finner man hoggorme i Skottland?

Video: Hvor finner man hoggorme i Skottland?
Video: Loch Lomond Snakes | Shooting In The Wild 2024, Juli
Anonim

Hoggorm finnes i skjermede solrike områder på skogskanter, i høylandsområder og på tørre myrområder, og er tilstede i et passende habitat i Skottland.

Hvor finnes slanger i Skottland?

I følge Scottish Wildlife Trust er huggorm, som er en beskyttet art, relativt små, tettbygde slanger og foretrekker skog-, lynghei- og myrhabitat De går norm alt i dvale fra oktober til mars, og i de varmere månedene kan de sees sole seg på en tømmerstokk eller under en stein.

Hvor er det beste stedet å finne hoggormer?

Hoggormer som åpne habitater som lynghei, myr, åpen skog og sjøklipper, vanligvis på fritt drenerende jordsmonn som kritt eller sand.

Er hoggormer sjeldne i Skottland?

Susan Davies, direktør for bevaring, Scottish Wildlife Trust la til: « Adders er Skottlands eneste innfødte slange og de er relativt unnvikende «De er mer aktive i varmere vær og kan noen ganger bli funnet i hotspots eller ly i lang vegetasjon.

Hvordan finner jeg en adderer?

Hoggorme kan identifiseres med en sikksakk-markering som går nedover ryggen og en V- eller X-form på hodet Se etter solhoggorm før middag på solrike, lune sørvendte bredder. Gå sakte og stille – selv om huggorm er ganske nærsynt, ser de bevegelser, føler vibrasjoner og har god luktesans.

Anbefalt: