Logo no.boatexistence.com

Hva er bestanden av marmorert murrelet?

Innholdsfortegnelse:

Hva er bestanden av marmorert murrelet?
Hva er bestanden av marmorert murrelet?

Video: Hva er bestanden av marmorert murrelet?

Video: Hva er bestanden av marmorert murrelet?
Video: Marble Stocks Walk Through 2024, Juli
Anonim

For øyeblikket er populasjonen innenfor det listede området beregnet til å være omtrent 21 000 marmorerte murreletter Dette anslaget er basert på havundersøkelser utført i hekkesesongen. I Washington forekommer denne arten i størst antall i Puget-sundet og Juan de Fuca-stredet.

Hvorfor er marmorerte murringer truet?

De marmorerte murrelet-populasjonene i Washington, Oregon og California ble oppført som truet i 1992 av U. S. Fish and Wildlife Service på grunn av på grunn av bekymring for tap av hekkehabitat, sammenfiltring i fiskeutstyr og oljesøl.

Hvor lenge lever en marmorert murrelet?

LIVSSYKLUS: Marmorerte murrekker lever gjennomsnittlig 10 år og når seksuell modenhet ved to til tre års alder. MATING: Marmorerte murrenner lever av et bredt utvalg av småfisk og virvelløse dyr, inkludert tobis, sild, ansjos, lodde og sardiner.

Hva spiser den marmorerte murrelet?

Marmorerte murrekker er nå truet fordi så mye av de gamle skogene de trenger for å oppdra ungene, er hugget ned. Den gamle skogen som er igjen er ofte i parker der tilstedeværelsen av mennesker og maten deres har tiltrukket seg et stort antall Jays and Ravens som spiser marmorerte Murrelet-egg og -unger.

Er Marbled Murrelet en rovdyr?

Diett: Den marmorerte murrelet er en kjøtteter (kjøtteter). … Egg og reir: Den marmorerte murrelet er en enslig hekker. Den hekker høyt i grenene til gamle trær. (Andre murrekker hekker i huler.)

Anbefalt: