Logo no.boatexistence.com

Kan jeg ta goldenseal mens jeg er gravid?

Innholdsfortegnelse:

Kan jeg ta goldenseal mens jeg er gravid?
Kan jeg ta goldenseal mens jeg er gravid?

Video: Kan jeg ta goldenseal mens jeg er gravid?

Video: Kan jeg ta goldenseal mens jeg er gravid?
Video: Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe 2024, Kan
Anonim

Goldenseal anses som sannsynlig utrygt å bruke under graviditet. Det er ikke kjent om denne medisinen vil skade en ufødt baby, men nyfødte babyer som er utsatt for gullsegl har utviklet hjerneskade. Ikke bruk dette produktet uten medisinsk råd hvis du er gravid.

Hvorfor er goldenseal dårlig for graviditet?

Du bør ikke ta goldenseal under graviditet. Dette er fordi det kan forårsake livmorsammentrekninger. Tidligere ble goldenseal brukt av indianere til å behandle såre øyne, munnsår, tuberkulose og ødem.

Kan jeg ta echinacea og goldenseal mens jeg er gravid?

Den beste måten å få echinacea på er i tinkturform. Pass på å ikke få en tinktur som også har goldenseal, siden denne urten ikke er trygg for gravide. Den anbef alte dosen av enchinacea tinktur er 5 ml (1 teskje) to ganger daglig. Kapsler kan også brukes.

Hvilken urt bør unngås under graviditet?

Urter som bør unngås under graviditet inkluderer: Livmorstimulerende midler som aloe, berberis, black cohosh, blue cohosh, dong quai, feverfew, gullsel, einer, vill yam og morurt. Urter som potensielt kan skade babyen din, for eksempel høstkrokus, bynke (trygt for moxibustion, men ikke for svelging), pokeroot og sassafras.

Kan gravide kvinner ta echinacea?

I klassifiseringen av tradisjonell urtemedisin er echinacea en kategori A-medisin under graviditet, noe som indikerer kontrollerte studier hos friske gravide kvinner har vist ingen fosterrisiko Så echinacea er en av få urter som kan tas under graviditet uten bekymring.

Anbefalt: